Select Page

Célunk

Célunk, hogy biztosítsunk egy olyan platformot, ami pénztárcabarát kis lépésekkel segít egy fenntarthatóbb életvitel kialakításához. A tippeket saját életünk ihlették, így mi is nem egyszer szembesültünk problémákkal, melyeket az általunk kifejlesztett megoldásokkal meg is osztunk veletek! Teljesen természetes, ha nehézségek adódnak egy-egy ötlet kivitelezésekor, ám közös ötletelésekkel könnyűszerrel találhatunk megoldásokat! Gyere, és ugorj egy fejest ebben a kalandban!

A DobreMond születése

Az egész ötlet 2020-ban született meg, amikor a COVID végett Orsi minden munkáját elvesztette, s az egyetemét is pont befejezte. A sok felszabadult időt természetjárással és kozmetikumok kísérletezésével töltöttük. Majd Orsi elkezdte a mesterképzését Csehországban, a Tomas Bata University-n polimer mérnökként, ahol a bioanyagok és kozmetikumok képzésről is felvehetett tantárgyakat. Jelenleg Mosonmagyaróváron élünk, ahol Orsi a doktoris tanulmányait végzi, míg Richard GYES-en van otthon, s építi az online vállalkozását.

Mi már eljutottunk oda, hogy szinte semmilyen kozmetikumot nem vásárolunk (egyedül szilárd sampont és naptejet veszünk), kizárólagosan én készítem őket itthon. Kisfiúnk születése pedig újabb kihívások elé állított minket: a hulladékmentes gyermeknevelés a célunk, aminek terén rengeteg ötlettel gazdagodtunk. 

Mit is jelent a DobreMond?

A honlap neve a dobré cseh jó szóból jön, míg a monde a francia földből.

Csapatunk

Mi vagyunk a  BB (Bystricky-Berezvai) család! 

Richard BB – a weboldal szerkesztője, megálmodója és a tartalmak gyártója

Orsi BB – az oldal megálmodója, a tartalmak gyártója, kozmetikumok és tisztítószerek szakértője, fejlesztője és készítője

Vincent BB – a mosolybomba és a piszkos mosipelusok gyártója